2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Macar putin fairplay din partea micutului sindicat aservit, n-ar strica!

Macar putin fairplay din partea micutului sindicat aservit, n-ar strica!

Nesecret

22.06.2018

C O M U N I C A T

Măcar puţin fairplay din partea micuţului sindicat aservit, n-ar strica!

          Una dintre principalele preocupări ale Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie este obținerea sporurilor salariale pentru poliţiştii care desfăşoară activităţi specifice zonelor de la graniţă.

          Astfel, Cristian Danciu – vicepreşedinte S.N.A.P. şi preşedinte al B.T. Timiş a demarat toate acținunile în acest sens încă din luna martie a acestui an! Insistenţa şi argumentaţia vicepreşedintelui S.N.A.P. n-au lăsat loc de echivoc, astfel încât, conducerea I.P.J. Timiş a solicitat un punct de vedere Direcției Management Resurse Umane din cadrul I.G.P.R., comunicând acest fapt și Biroului Teritorial Timiş.

          Toate demersurile efectuate de S.N.A.P., prin răspunsurile primite, arată limpede că liderul Cristian Danciu a fost cel care a solicitat soluţionarea de urgenţă a problemei.

          Ridicol este că, în loc să se mulţumească cu faptul că demersurile  vicepreşedintelui S.N.A.P. n-au ţinut cont de ”culoarea” sindicală a poliţiştilor, un alt sindicat al tovarășilor aserviți se laudă cu adeverinţa apărută în urma solicitărilor lui Cristian Danciu!

          Considerăm că, înaintea oricărei acţiuni sindicale, indiferent de cum se numeşte sindicatul, trebuie să le arătăm CORECTITUDINE şi SINCERITATE tuturor membrilor! Să încerci să culegi laude şi like-uri fără vreun temei sau merit, asta înseamnă că efectiv ai pierdut toate atuurile care te fac credibil în faţa membrilor tăi.

          Așadar, orice victorie sindicală reală este bine primită, indiferent de cine a obţinut-o!

Scroll To Top