2021/08/03
Ultima ora:
Acasa | Articole | M.A.I. TREZITI-VA!
M.A.I. TREZITI-VA!

M.A.I. TREZITI-VA!

Nesecret,
02.02.2021

C O M U N I C A T

Sindicatul Național al Agenților de Poliție a adus în atenția conducerii Ministerului Afacerilor Interne problemele existente pe linia organizării și funcționării activităților de evaluare și testare psihologică din minister.

La o simplă căutare pe site-ul organizației noastre pot fi găsite materialele (adrese și comunicate) pe care le-am întocmit în ultimii ani despre modul ineficient în care lucrează specialiștii în psihologie și abuzurile care au fost făcute de șefi, prin dispunerea unor testări după bunul lor plac.

Mai mult decât atât, prin adresa nr. 14113 din 31.01.2019 S.N.A.P. a prezentat conducerii M.A.I. un proiect privind reformarea structurii de psihologie, propunere la care nu am primit un răspuns concret nici până în ziua de astăzi.

Chiar dacă nu este principala noastră linie de muncă, același lucru l-am făcut și la nivel de minister, am întocmit și în acest caz un proiect de Reformă a Ministerului Afacerilor Interne, dar nici de această dată nu am primit nicio reacție.

Polițiștii au avut destulă răbdare, și-au făcut treaba în continuare chiar dacă au fost și sunt privați de anumite drepturi legale, de aceea nu vă cerem altceva decât să urmați exemplul lor și să vă faceți datoria.

Am parcurs toate etapele Dialogului Social, am informat, am solicitat, am întocmit proiecte, am făcut tot ce puteam face ca organizație sindicală, iar în ultima fază am iesit în stradă, protestând în data de 29 ianuarie 2021 în fața sediului M.A.I.

Domnule ministru, domnilor directori, CE TREBUIE SĂ MAI FACEM CA SĂ VĂ TREZIȚI LA REALITATE ?!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL
”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top