2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | M.A.I. a inteles ca politistii trebuie platiti corespunzator cu munca prestata – Proiect OMAI

M.A.I. a inteles ca politistii trebuie platiti corespunzator cu munca prestata – Proiect OMAI

antet

Nesecret
Nr. 337/24.06.2014

COMUNICAT

In data de 23.06.2014, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, o delegaţie a Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din Romania „Alexandru Ioan Cuza” a participat la o întâlnire organizata de conducerea ministerului.

In cadrul acestei întâlniri a fost prezentat proiectul de ordin privind condiţiile de acordare a majorarii pentru personalul Ministerului Afacerilor Interne care desfasoara activitati in zilele de repaus saptamanal, de sărbători legale si in celelalte zile in care, in conformitate cu reglementările in vigoare, nu se lucrează si care nu pot fi compensate cu timp liber corespunzător.

Având in vedere importanta acestui ordin, precum si interesul manifestat de majoritatea membrilor, va prezentam alaturat acest proiect impreuna cu anexa prin care vor fi centralizate lunar orele din program care fac obiectul ordinului sus-mentionat.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

M.A.I. a inteles ca politistii trebuie platiti corespunzator cu munca prestata - Proiect OMAI_Page_2 M.A.I. a inteles ca politistii trebuie platiti corespunzator cu munca prestata - Proiect OMAI_Page_3 M.A.I. a inteles ca politistii trebuie platiti corespunzator cu munca prestata - Proiect OMAI_Page_4

 

Scroll To Top