2021/04/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | “Lucrarile” sau “lucraturile” Primariei Capitalei impiedica S.N.A.P. sa picheteze M.A.I.

“Lucrarile” sau “lucraturile” Primariei Capitalei impiedica S.N.A.P. sa picheteze M.A.I.

Antet-SNAP Nesecret

09.05.2017

 C O M U N I C A T

“Lucrările” sau “lucrăturile” Primăriei Capitalei împiedică S.N.A.P. să picheteze M.A.I.

 S.N.A.P. a apelat la toate formele de luptă sindicală pentru apărarea drepturilor agenților de poliție. Ultima perioadă și cea următoare se prefigurează a fi una foarte grea după ce am văzut și trăit bâlbele și gafele comise de către guvernanți și M.A.I. pe tema salariilor polițiștilor.

S.N.A.P. a hotărât să picheteze sediul M.A.I. până la rezolvarea problemelor salariale, și a făcut-o! Legal, cu toate demersurile ce se impun și aprobările Primăriei Municipiului București.

Dacă la prima noastră solicitare primăria nu a aprobat pichetarea M.A.I. în perimetrul M.A.I. invocând că se află în zona de protecție a ministerului, și ne-a oferit ca spațiu trotuarul de vis a vis, aflăm cu stupoare ca S.N.A.P. NU MAI POATE PICHETA DELOC M.A.I.!

După aflarea veștii că salariile rămân la fel, că promisiunea majorării începând cu luna aprilie a fost doar o minciună, S.N.A.P. a depus la Primăria Capitalei o nouă cerere de autorizare a acțiunii de pichetare a M.A.I..

Răspunsul a fost prompt și ferm: NU SE POATE! Motivul pe care îl invocă PMB este acela că “în zonă se desfășoară lucrări de reabilitare a monumentelor”, fără a ne oferi posibilitatea de a ne manifesta într-o altă zonă.

Nu ne putem pronunța cât de urgentă, de oportună este rebilitarea monumentelor din zona M.A.I., însă S.N.A.P. nu crede în coincidențe!

Dacă aceasta este DEMOCRAȚIA în vremurile actuale, dacă așa înțeleg aleșii să-i reprezinte și să-i apere pe cei ce-și cer drepturile, înseamnă că ne transformați într-o țară bananieră!  

Trebuie să știți că nicio formă de stopare a protestelor nu ne va opri, nu ne va intimida și mai ales nu ne va deturna de la lupta pentru drepturile polițiștilor!!!!

Biroul Executiv Central

Scroll To Top