2021/06/18
Ultima ora:
Acasa | Articole | Lor le datoram democratia
Lor le datoram democratia

Lor le datoram democratia

23.12.2019

C O M U N I C A T

Lor le datorăm democratia

Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la Revoluția care a dus la căderea comunismului, o delegație a Sindicatului Național al Agenților de Poliție a depus o coroană de flori și a adus un omagiu eroilor care si-au sacrificat viețile pentru democrație.

Cei mai tineri polițiști au avut privilegiul să audă adevărul chiar din gura revoluționarilor care i-au asigurat de respectul lor dar în același timp le-au cerut să fie drepți, cinstiți, onești și să fie în slujba cetățeanului, nu în slujba altcuiva.

A fost o ocazie de a cunoaște revoluționarii care în data de 22 decembrie 1989, au plătit un preț greu și au reușit să schimbe un sistem aproape criminal, deschizând drumul către o altă societate.

Această comemorare trebuie să constituie și un semnal de alarmă către cei aflați la conducerea țării – Statul Român care au obligația de a-i respecta pe cei care mai trăiesc/trăim și să aibă grijă de viitorul urmașilor acelora care au participat activ la Revoluția din 1989 și care au scăpat România de jugul comunist.

Fie ca Dumnezeu să-i odihnească în pace pe cei care au plătit cu viețile lor și care au lăsat în urma lor vremuri mai bune dar și familii îndurerate.

Iulian Surugiu,

Președinte fondator S.N.A.P.

Scroll To Top