2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Legea trebuie sa fie la fel pentru toti.

Legea trebuie sa fie la fel pentru toti.

18 .06.2019

C O M U N I C A T

Legea trebuie sa fie la fel pentru toti

       Pe adresa organizatiei noastre am primit mai multe solicitari si puncte de vedere cu privire la incidentul ce a avut loc la politia orasului Voluntari, in care au fost implicati politisti.

      In acest sens, facem urmatoarele precizari:

  • Sindicatul National al Agentilor de Politie, inca de la infiintare, lupta si va lupta pentru drepturile politistilor dar atunci cand constata abuzuri comise de catre politisti, intotdeauna le-am adus in spatiul public deoarece nu suntem de acord cu asemenea fapte.
  • Politia Romana a trecut si trece printr-o perioada grea ( sefi fara experienta, sefi aserviti politic, statut invechit, legislatie neactualizata,, lipsa procedurilor ) dar cu toate acestea suntem in masura sa va comunicam ca niciodata SNAP nu a interupt dialogul social cu angajatorul, si speram ca in scurt timp Politia Romana si Politia de Frontiera  vor trece printr-o reforma dura care va aduce lucrurile spre normalitate.

Revenim la incidentul de la Politia orasului Voluntari, facem precizari atat cat ne ingaduie competentele noastre si vom fi atenti ca ancheta in curs de desfasurare sa fie una corecta iar daca vor fii probate abuzuri comise de catre politisti, acestia trebuie sa suporte rigorile legii.

          In acelasi timp si societatea civila trebuie sa inteleaga ca politistii au menirea lor intr-o societate democratica si trebuie sa se bucure si ei, la fel ca orice cetatean, de toate drepturile conferite de lege.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top