2020/09/27
Ultima ora:
Acasa | Articole | Intalnirea din data de 15.01.2020 de la Ministerul Afacerilor Interne
Intalnirea din data de 15.01.2020 de la Ministerul Afacerilor Interne

Intalnirea din data de 15.01.2020 de la Ministerul Afacerilor Interne

16.01.2020

COMUNICAT

Întâlnirea din data de 15.01.2020 de la Ministerul Afacerilor Interne

Consultări între conducerea MAI și sindicate, având ca temă identificarea unor măsuri pentru eficientizarea activității  instituției

Astăzi, 15 ianuarie a.c., la sediul Ministerului Afacerilor Interne a avut loc ședința de consultare între conducerea instituției și reprezentanții organizațiilor sindicale ale polițiștilor și ai Corpului National al Polițiștilor.

Ședința a fost condusă de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, iar din partea MAI au mai fost prezenți secretarul de stat pentru ordine publică, chestor – șef de poliție Bogdan Despescu și directorul de cabinet al ministrului, colonel în rezervă Traian Berbeceanu.

Această consultare a avut loc ca urmare a dorinței conducerii MAI de a efectua un proces  transparent și echitabil de identificare a unor soluții pentru eficientizarea instituției, stabilindu-se de comun acord ca  propunerile scrise ale  organizațiilor sindicale să fie înaintate MAI.

Pentru o bună organizare și comunicare, ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a propus întâlniri periodice într-un Consiliu consultativ sindical.

Întâlnirea face parte din calendarul  inițiat pentru armonizarea  tuturor părților implicate în procesul de modernizare a Ministerului Afacerilor Interne.

Așteptăm propuneri din partea tuturor polițiștilor, care vor fi trimise către M.A.I., acesta urmând să emită un document ce rezultă din toate propunerile sindicatelor, fiind discutat în urmatoarea ședință.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top