2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Intalnire S.N.A.P.-D.G.P.M.B.

Intalnire S.N.A.P.-D.G.P.M.B.

5.11.2019

C O M U N I C A T

Întâlnire S.N.A.P.-D.G.P.M.B.

În data de 01.11.2019 o delegație a Sindicatului Național al Agenților de Poliție a avut o întâlnire de lucru cu cei aflați la conducerea Direcției Generale a Poliției Municipiului București, privind condițiile de lucru ale polițiștilor din capitală, indicatorii de evaluare trimestrială și anuală, starea parcului auto și dotarea polițiștilor.

Ședința a avut ca principal scop, identificarea aspectelor negative, a neajunsurilor, și a problemelor cu care se confruntă polițiștii din acest grup de unități – DGPMB, parte dintre ei fiind membrii ai organizației noastre.

Poliția Capitalei are un considerabil deficit de personal iar ultimele autospeciale achiziționate stau mai mult trase pe dreapta, într-un număr mare, din lipsa pieselor de schimb, întrucât până la această dată s-au primit doar jumătate din banii necesari pentru repararea acestora.

Un fapt pozitiv este că ambele părți au convenit că, începând cu data de 01.01.2020, programul de lucru al agenților care își desfășoară activitatea la Biroul Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, să fie în sistem tură, de 12/24 ore pe o perioadă de 6 luni, după care se va analiza dacă acest program este eficient.

În urma discuțiilor purtate s-a stabilit de comun acord ca lunar, să aibă loc întâlniri între reprezentanții SNAP și conducerea Poliției Capitalei pentru evaluarea situației și rezolvarea problemelor, cel puțin a celor care pot fi soluționate la acest nivel.

Având în vedere aceste aspecte, așteptăm pe adresa sindicatului materiale din partea polițiștilor care activează în București, despre aspecte care pot fi îmbunătățite, pentru că doar împreună putem face ca lucrurile se meargă mai bine.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top