2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Intalnire la MAI

Intalnire la MAI

13.08.2019   

C O M U N I C A T

La sediul Ministerului Afacerilor Interne, în  data de 12 august 2019, a avut loc o întâlnire între domnul Mihai-Viorel Fifor viceprim-ministru,  ministru al afacerilor interne și Iulian Surugiu, președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

Pe durata întâlnirii, s-au purtat discuții despre problemele salariale ale polițiștilor, despre îmbunătățirea condițiilor de muncă și necesitatea unei reforme în Poliția Română.

Au fost prezentate cazuri concrete de abuzuri comise împotriva polițiștilor, acestea urmând a fi analizate punctual, domnul ministru declarând că nu va tolera, sub nicio formă, astfel de comportanent.

Cu privire la militarizarea Poliției Române, nici nu se poate lua în calcul această variantă și avem convingerea că nu aceasta este soluția pentru a reda credibilitatea poliției în fața cetățenilor.

Domnul ministru Mihai-Viorel Fifor a declarat că dorește să fie partenerul nostru în proiectele viitoare iar organizația noastră l-a asigurat că se va bucura de tot sprijinul nostru, atâta timp cât va exista transparență, dialog social și respect.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top