2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Intalnire intre M.A.I. si F.S.D.P.R. “Al. I. Cuza”

Intalnire intre M.A.I. si F.S.D.P.R. “Al. I. Cuza”

        antet

  In urma discutiilor purtate cu reprezentantii conducerii Ministerului Afacerilor Interne, am stabilit ca pana la data de 20 mai 2014 va fi modificat OMAI nr.577/2008 privind programul de lucru al politistilor. Totodata vor fi modificate prevederile OUG nr.103/2013 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2014, referitor la conditiile de plata a orelor suplimentare, a sambetelor, duminicilor si sarbatorilor legale.

Prin elaborarea acestor doua acte normative Federatia Sindicatelor Democratice a Politistilor din Romania „Alexandru Ioan Cuza” considera ca foarte multe probleme isi vor gasi rezolvarea, iar efectele benefice vor fi atat pentru angajati cat si pentru angajator.

De asemenea va comunicam ca F.S.D.P.R. „A.I.Cuza” va participa in continuare la negocierile organizate de conducerea M.A.I. pentru definitivarea proiectului privind noul Statut al Politistului, cu mentiunea ca federatia noastra nu isi va asuma decat un Statut clar, simplu, eficient, adaptat la problemele reale ale Politiei Romane si Politiei de Frontiera Romana, care sa fie aplicabil pe o perioada lunga de timp.

 

Iulian Surugiu,

preşedinte F.S.D.P.R. “A.I.Cuza”

 

 

 

Scroll To Top