2021/10/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | Intalnire cu sindicatele la IGPR

Intalnire cu sindicatele la IGPR

Nesecret,
06.07.2021

C O M U N I C A T
Intalnire cu sindicatele la IGPR

În data de 05.07.2021 la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, a avut loc o intalnire intre conducerea Poliției Române si organizatiile sindicale.

Salutam si apreciem disponibilitatea manifestata de noua conducere a IGPR, fata de problemele politistilor, semnalate in repetate randuri si pe care toata lumea le cunoaste.

Concluzia Sindicatului Național al Agenților de Poliție este aceea ca, in afara greutatilor  pe care le intampinam la aplicarea legilor, asa cum am mai spus, este nevoie si de vointa politica daca ne dorim rezolvarea pe termen lung a problemelor politistilor.

Consideram ca Politia Romana este in ipostaza de a-si cârpi sacul cu probleme si tot românul stie ca atunci când incerci sa te cârpesti s-ar putea sa ai surpriza de a te rupe mai tare decat inainte.

La finalul intalnirii partile prezente au convenit ca aceste sedinte, intre conducere si sindicate, trebuie sa devina o regula permanenta, urmând ca la intalnirea viitoare sa se contureze o agenda de lucru cu priorizarea problemelor, pe toate palierele, legislativ, financiar, logistic, de personal, etc.

Va vom informa de indata ce o sa avem informatii noi, asa cum am procedat pana in prezent, cu speranta ca vestile vor fi bune pentru politisti.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL
”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top