2021/08/03
Ultima ora:
Acasa | Articole | Intalnire cu sindicatele la D.G.P.M.B.

Intalnire cu sindicatele la D.G.P.M.B.

29.01.2019

C O M U N I C A T

Întâlnire cu sindicatele la sediul D.G.P.M.B.

Sindicatul Național al Agenților de Poliție a dat curs invitației de a participa la o întâlnire informală, în data de 29 ianuarie 2019, ora 11.00, la sediul central al Poliției Capitalei, alături de alți reprezentanți ai organizațiilor sindicale.

La această activitate a fost prezentă conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București în formula completă, respectiv domnul Director general comisar-șef Adrian-Ciprian Miron și cei trei Directori adjuncți, domnul comisar-șef Radu-Emilian Gavriș, domnul chestor Dragoș Orlando Nicu și domnul comisar-șef Marius-Eugen Ștefan.

Au fost prezentate principalele obiective ale conducerii D.G.P.M.B., precum și activități aflate în derulare, situația generată de preluarea președenției Consiliului Uniunii Europene, analiza activității la diferite structuri subordonate.

Ne-a fost adus la cunoștință faptul ca la nivelul Direcției Generale se dorește înființarea unui birou/serviciu pentru elaborarea de către specialiști a unor proiecte prin care să poată fi accesate fonduri europene.

S-a readus în discuție starea precară în care se află unele sedii de poliție și necesitatea renovării acestora cât mai urgent, ca exemplu fiind menționate secțiile 3, 9, 14 și 17, acestea fiind incluse în programul de reabilitare.

Domnul Director general a solicitat liderilor sindicali să prezinte problemele reale pe care le-au semnalat polițiștii, declarându-se deschis la colaborarea cu sindicatele pentru a putea rezolva cât mai multe dintre acestea. Au fost dezbătute aspecte referitoare la salarizare, acordarea sporurilor, deficitul de personal, munca suplimentară, cazuri de corupție, eficiența grupelor operative, relațiile cu publicul și altele.

La final, domnul Director general Adrian-Ciprian Miron a declarat că intenționează să organizeze lunar astfel de întâlniri cu reprezentanții sindicatelor, având convingerea că numai împreună putem rezolva problemele polițiștilor.

În acest sens, ne adresăm tuturor polițiștilor care își desfășoară activitatea în cadrul structurilor subordonate D.G.P.M.B. să ne semnaleze orice aspecte ce trebuie remediate, pentru a putea informa la rândul nostru conducerea Poliției Capitalei și a găsi soluții la acestea.

 

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top