2020/09/27
Ultima ora:
Acasa | Articole | Informare SNAP – 29.01.2020

Informare SNAP – 29.01.2020

Nesecret

29.01.2020

C O M U N I C A T

Informare SNAP

Suntem datori să spunem adevărul oamenilor despre pericolele existente și nu suntem de acord cu cei care dezinformează, indiferent de interesele pe care le au.

Referitor la votul din plenul parlamentului de ieri, se cunoștea de săptămâna trecută faptul că votul respectiv nu va afecta legea pensiilor militare de stat, de care beneficiază și polițiștii.

Până în prezent au fost purtate discuții cu reprezentanți ai Guvernului, ai Ministerului Afacerilor de Interne, cu diverși lideri ai partidelor politice și așa cum v-am informat, în momentul de față nu există nici un pericol.

Ca să putem solicita altora sa fie corecți trebuie ca noi să ne facem curățenie în propria curte, reforma poliției trebuie să fie una echitabilă și corectă, chiar dacă în urma acesteia vor fi și oameni nemulțumiți.

Trebuie făcută o distincție clară între un lucrător al ministerului care are un program de lucru de la 8-16, într-un birou cald iar la sfârșit de săptămână, zile de sărbători legale, stă alături de familie, comparativ cu un lucrător din operativ, fie el luptător SAS, agent de ordine publică, agent de la rutieră sau polițist de frontieră, atunci când vorbim despre drepturi inclusiv dreptul de a se pensiona la o vârstă mai mică.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”Scroll To Top