2019/06/16
Ultima ora:
Acasa | Articole | Informare – Sedinta de dialog social la Brigada Rutiera

Informare – Sedinta de dialog social la Brigada Rutiera

26.09.2018

I N F O R M A R E

Ședință de dialog social la Brigada Rutieră

          În data de 25.09.2018, la sediul Brigăzii Rutiere, a avut loc o ședință între factorii de conducere ai Brigăzii Rutiere și reprezentanții organizațiilor sindicale. Din partea Sindicatului Național al Agenților de Poliție a participat reprezentantul legal al Biroului Teritorial – Brigada Rutieră, domnul Temereancă Cătălin.

          În cadrul ședinței, factorii de conducere ai Brigăzii Rutiere au afirmat că au fost găsite soluții viabile pentru majoritatea problemelor cu care se confruntă, ceea ce este o veste îmbucurătoare.

          Se pare că noua conducere a Brigăzii Rutiere, din momentul în care a fost investită, este deschisă la dialog și la o mai bună colaborare cu sindicatele, astfel lucrurile intră pe un făgaș normal.

Domnul comandant al Brigăzii Rutiere ne-a asigurat asupra faptului că cei nou veniți nu vor patrula pedestru, ci cu autoturismele din dotare, formând echipe cu agenții cu experiență, dând o dispoziție în acest sens.

          Pe această cale, Sindicatul Național al Agenților de Poliție asigură conducerea Brigăzii Rutiere că va fi un partener de dialog social și că împreună vom găsi soluții pentru rezolvarea tuturor problemelor.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top