2021/04/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | INFORMARE – raspuns Ministerul Muncii si Justitiei Sociale

INFORMARE – raspuns Ministerul Muncii si Justitiei Sociale

07.02.2019

I N F O R M A R E

Astfel cum v-am informat în repetate rânduri, Sindicatul Național al Agenților de Poliție a purtat dialog pe tema salarizării cu instituțiile abilitate, iar ieri, 6 februarie, conducerea S.N.A.P. a participat la o întâlnire de lucru cu directori ai Direcției Generale Financiare din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – doamna Director general chestor de poliție Dimofte Dorina și domnul Director general adjunct comisar-șef de poliție Grecu Răzvan. În urma discuțiilor și a simulărilor efectuate, creșterea salariului net al agenților de poliție va fi între 300 și 700 de lei, însă aceasta nu ne mulțumește.

Scrisoarea deschisă adresată Ministerului Muncii și Justiției Sociale de către organizația noastră nu a rămas fără răspuns, însă ne întrebăm dacă persoana care l-a semnat a analizat ceea ce organizația noastră a solicitat în scrisoare. În răspunsul primit, pe care îl atașăm, suntem îndrumați să ne adresăm Ministerului Afacerilor Interne și ne este explicat că problemele sesizate sunt în curtea M.A.I.

Singura soluție rezonabilă pentru rezolvarea tuturor problemelor ce țin de salarizare ar fi ca de îndată polițiștii să fie plătiți conform Legii nr. 153/2017 și să fie puși în grilă în procent de 84%. Aici își propune Sindicatul Național al Agenților de Poliție să ajungă în acest an.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top