2020/08/05
Ultima ora:
Acasa | Articole | Informare privind stadiul unor proiecte

Informare privind stadiul unor proiecte

27.08.2019   

C O M U N I C A T

Un fapt pozitiv pe care dorim să îl aducem la cunostința membrilor noștri constă în aceea că la nivelul Poliției Române vor fi achiziționate o serie de articole care fac parte din dotarea polițiștilor. Din informațiile pe care le deținem este vorba de aproximativ 3-4 mii de veste anti-înjunghiere, bastoane, cătușe și un număr mic de pistoale, insuficiente dacă ne raportăm la numărul total de polițiști care au nevoie de o dotare corespunzătoare.

Cu privire la stadiul proiectului de modificare al Ordonanței de urgență nr.114/2018, acesta a trecut de Senat și urmează să treacă în camera decizională cât mai curând, astfel încât polițiștii să primească norma de hrană majorată, inclusiv pentru perioada care s-a scurs de la 01 ianuarie 2019.

De asemenea, pentru proiectul de modificare a Legii 360/2002 privind Statutul Polițistului, aflat în faza de transparență decizională pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, rugăm membrii Sindicatului Național al Agenților de Poliție, să ne transmită propuneri pe adresa de e-mail presedinte@snapromania.ro .

                   Organizația noastră va urmări în continuare derularea proiectelor legislative care vizează activitatea și drepturile polițiștilor, inclusiv cele legate de salarizare și vă vom informa de îndată despre stadiul acestora.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top