2021/04/21
Ultima ora:
Acasa | Articole | Informare privind Legea Pensiilor Militare

Informare privind Legea Pensiilor Militare

antetNesecret
Nr. 566 / 29.06.2015

COMUNICAT
Informare privind Legea pensiilor militare

Azi 29.06.2015, la Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, din cadrul Camerei Deputatilor, a fost supus dezbaterii proiectul Legii Pensiilor Militare, in forma propusa de organizatia noastra si votata saptamana trecuta de catre comisiile reunite ale Senatului Romaniei, urmand ca maine 30.06.2015, presedintele Iulian Surugiu sa fie prezent si la sedinta Comisiilor reunite ale Camerei Deputatilor.

Totodata va mai informam ca Legea Pensiilor Militare, impreuna cu amendamentele exprimate de F.S.D.P.R. A.I.Cuza a fost votata in plenul Senatului Romaniei cu un numar de 120 voturi pentru.

La finalul sedintei celor doua comisii, care va avea loc maine, vom proceda la informarea dumneavoastra, in cel mai scurt timp, cu speranta ca legea va trece si de aceasta etapa, in forma propusa de organizatia noastra.

Din informatiile pe care le detinem pana in acest moment, am aflat ca se doreste introducerea proiectului privind Legea Pensiilor Militare, pe ordinea de zi din data de 30.06.2015, a plenul Camerei Deputatilor, acesta fiind factorul decizional in ceea ce priveste adoptarea legii.

Scroll To Top