2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Informare pensii

Informare pensii

Nesecret

27.01.2020

C O M U N I C A T

Informare SNAP

Având în vedere faptul că în această perioadă sunt vehiculate diverse informații referitoare la modificarea legislației care reglementează condițiile de pensionare, Sindicatul Național al Agenților de Poliție face urmatoarele precizări:

Reprezentanții organizației noastre au contactat mai mulți parlamentari, atât dintre cei aflați la guvernare cât și cei din opoziție, iar concluzia este aceea că momentan nu se urmărește schimbarea limitei de vârstă și nici a bazei de calcul. Discuțiile care au avut și vor avea loc în Parlamentul României, în această perioadă, referitoare la pensiile speciale, nu vizează polițiștii sau militarii.

Din păcate, există în spațiul public o serie de declarații ale unor oameni politici, care  au scopuri strict electorale și care crează confuzie și nesiguranță în rândul polițiștilor, mai ales în aceste vremuri de instabilitate politică.

Vom încerca în continuare să obținem cât mai multe informații despre acest subiect de la factorii de decizie, cărora le solicităm încă o dată să fie corecți și transparenți în luarea deciziilor.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top