2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Informare către membrii S.N.A.P. 20.09.2018

Informare către membrii S.N.A.P. 20.09.2018

Nesecret

20.09.2018

C O M U N I C A T

Informare către membrii S.N.A.P.

          Sindicatul Național al Agenților de Poliție a dat dovadă întotdeauna de transparență, atât la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, cât și pentru societatea civilă, fapt pentru care facem următoarele precizări:

          În octombrie 2017 a fost organizat Congresul Național Ordinar, ca urmare a expirării mandatelor de 4 ani ale liderilor S.N.A.P., fiind prezidat de fostul președinte Diugu Adrian-Ioan. Atunci când membrii Congresului nu i-au mai ales în funcțiile pentru care au candidat, repsectiv pe Diugu Adrian-Ioan și Tiulescu Remus-Mihail, aceștia au considerat că trebuie să conteste modul în care s-au desfășurat lucrările Congresului, prezidat chiar de Diugu Adrian – Ioan.

          De un an de zile, aceștia fac tot posibilul de a-i denigra pe cei nou-aleși, având un singur scop, probabil, direcționat de la statul paralel, de a distruge Sindicatul Național al Agenților de Poliție, organizație cu lideri incomozi pentru angajator care, atunci când angajatorul face lucruri bune, aceștia le scot în evidență, iar atunci atunci când greșesc, îl critică.

          În data de 14.09.2018 a avut loc Conferința Națională Anuală a Sindicatului Național al Agenților de Poliție care a hotărât organizarea Congresului Național Extraordinar în perioada 15-16.11.2018, pentru a ieși din situația creată de acești domni.

          Sindicatul Național al Agenților de Poliție nu intră în mizeriile scrise de toți frustrații și de niște așa-ziși lideri de sindicat care nu au făcut nimic, nici pentru polițiști, nici pentru țara în care trăim.

          E ușor să critici și să bârfești, mai greu e să nu ai atâta răutate în sufletul tău, fiind greu să construiești ceva, să îți ajuți colegii polițiști sau semenii din societatea civilă.

          Un lucru trebuie să le fie clar acestor indivizi, Sindicatul Național al Agenților de Poliție a fost fondat pentru agenții de poliție, iar în statutul sindicatului, cei care trec în rezervă, pot să își ducă mandatul până la capăt, pentru că așa au hotărât membrii de sindicat.

          Mai mult decât atât, Legea dialogului social nr. 62/2011 prevede fapul că organizația poate să fie condusă de o ”persoană”  aleasă de membri, care să fie capabilă de a conduce organizația.

          În cadrul Congresului Național Extraordinar poate candida orice membru al Sindicatului Național al Agenților de Poliție pentru orice funcție, că așa este democratic, cu condiția ca cei prezenți cu drept de vot să îl și aleagă.

          Anexăm documentele de la Congresul Național Ordinar din 2017, precum și demisiile domnului Diugu Adrian-Ioan și Tiulescu Remus-Mihail, pe care aceștia nu le mai recunosc ca fiind adevărate.

Biroul Executiv Central

 

Scroll To Top