2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Informare activitate sindicala

Informare activitate sindicala

Antet-SNAPNesecret
Nr. 10354 / 21.12.2015

COMUNICAT

Acum, la sfarsitul anului, constatam ca am avut un an sindical acceptabil, bogat in activitati, presarat atat cu realizari cat si cu dezamagiri si toate acestea intrun context social, politic si economic pe care il cunoastem cu toti.

Pentru anul 2016 politistii vor primi in continuare sporul salarial pentru zilele de sambata, duminica si sarbatori legale, alaturi de majorarea cu zece procente, incepand din luna ianuarie.

Referitor la Legea Pensiilor Militare, intr-un final, a fost acceptata de catre parti, o varianta buna, astfel incat orice politist/militar care si-a facut datoria, sa primeasca o pensie decenta, in raport cu munca prestata.

Din pacate au ramas multe aspecte nerezolvate cum ar fi presiunile exercitate asupra liderilor sindicali, abuzurile comise de unii sefi, modul in care se fac numirile in functiile de conducere, birocratia excesiva, lipsa dotarii si nu in ultimul rand mentalitatea.

Toate acestea au condus la instaturarea unei stari de tensiune si dezamagire in randul politistilor si constituie totodata, motive temeinice pentru ca Sindicatul National al Agentilor de Politie sa continue si chiar sa intensifice lupta sindicala.

Cu stimă,
Iulian SURUGIU
PRESEDINTELE SINDICATULUI NAŢIONAL

Scroll To Top