2021/04/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | INFORMARE 21.09.2018

INFORMARE 21.09.2018

Nesecret

21.09.2018

INFORMARE

          Raportat la situația actuală, facem următoarele precizări:

          Sindicatul Național al Agenților de Poliție desfășoară toate demersurile către ministerele implicate, în ceea ce priveste creșterea salariilor polițiștilor conform legii de salarizare unitară a personalului plătit din fondurile publice astfel încât, începând cu luna decembrie 2018, salariile agenților de poliție să crească substanțial.

          Totodată organizația noastră veghează ca cei aflați la putere să respecte programul de guvernare fără, să mai acceptăm diverse tertipuri sau artificii, prin care să fim păcăliți, așa cum s-a întâmplat anterior, atunci când creșterea de 25% a fost doar pe hârtie, dar oamenii au primit efectiv în buzunar sume derizorii formate din două cifre.

          Politicienii trebuie să înțeleagă că polițiștii își fac datoria, dar nu mai sunt dispuși să accepte să fie pacăliți.

          Nu este niciun secret ca Sindicatul Național al Agenților de Poliție are înâlniri permanente cu reprezentanții politici aflați în prezent la conducere, dar și cu cei aflați în opoziție, pentru găsirea celor mai bune soluții legislative pentru polițiști.

          În ceea ce privește legea pensiilor militare, informăm pe cei interesați că Ordonanța 59/2017 zace și acum prin birourile parlamentarilor, în ciuda demersurilor efectuate de noi, pentru ca aceasta să parcurgă toate fazele în vederea adoptării pentru a putea fi atacată, fie ca aceasta să fie retrasă.

          Suntem de acord ca pensia să nu poate fi mai mare decât salariul, dar nu vom fi de acord ca cei care fac parte din sistemul național de apărare a tării, să primească o pensie de mizerie, ținând cont că speranța de viață a acestora este foarte mică, în comparație cu alte categorii sociale.

Biroul Executiv Central

Scroll To Top