2020/04/06
Ultima ora:
Acasa | Articole | Informare – 10.01.2020

Informare – 10.01.2020

10.01.2020

COMUNICAT

Principalele obiective aflate pe agenda de lucru a Sindicatului Național al Agenților de Poliție cu privire la drepturile salariale ale polițiștilor pentru anul 2020 au fost îndeplinite.

Ne referim aici, în principal la solicitările pe care le-am făcut în mod repetat către Ministerul afacerilor de Interne, la sfârșitul anului 2019, astfel :

  • Majorarea Normei de Hrană, așa cum beneficiază restul instituțiilor din apărare.
  • Elaborarea Ordonanței de urgență privind sporul acordat pentru munca prestată în zilele de  sâmbătă, duminică și sărbători legale.
  • Mărirea salariului conform legii în vigoare, cu 25%, de la  01 ianuarie 2020.

Organizația noastră apreciază seriozitatea de care au dat dovadă cei aflați la conducerea Ministerului, referitor la modul și termenele de aplicare a măsurilor de mai sus.

Cu toate acestea, lupta sindicală nu se oprește aici deoarece mai sunt foarte multe probleme care trebuie rezolvate în acest sistem, începând de la aspecte minore și terminând cu Reforma Poliției Române.

Pentru rezolvarea tuturor problemelor sperăm ca reprezentanții angajatorului să fie în continuare un partener serios și împreună să gasim soluții pe calea dialogului social.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top