2020/02/23
Ultima ora:
Acasa | Articole | Inca asteptam reforma in M.A.I.

Inca asteptam reforma in M.A.I.

27.08.2019   

C O M U N I C A T

Încă așteptăm reforma în M.A.I.

Încă de pe timpul mandatului doamnei ministru Carmen-Daniela Dan, Sindicatul Național al Agenților de Poliție, a prezentat conducerii Ministerului Afacerilor Interne, un proiect de reformă a Poliției Române, care nu implică un efort bugetar suplimentar, la dezbaterile pe această temă participând toată conducerea ministerului.

              La vremea respectivă, s-a convenit asupra faptului că proiectul este unul bun și că trebuie pus în aplicare cât mai urgent cu putință.

              Între timp ministrul de interne a fost schimbat, ministerul are altă conducere, oameni cu care deasemenea reprezentanții SNAP au discutat asupra reformei.

              Astăzi ne întrebăm cât timp mai trebuie să treacă, la câte tragedii mai trebuie să asistăm neputincioși, câți polițiști mai trebuie să-și piardă viața la datorie pentru a întelege toată lumea că este timpul să trecem la fapte.

              Facem precizarea că procesul de reformă din Poliția Română nu are nicio legătură cu situația politică actuală, fiind o necesitate a sistemului care trebuie înfăptuită cât mai urgent posibil.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top