2021/08/01
Ultima ora:
Acasa | Articole | IMPORTANT!

IMPORTANT!

IMPORTANT!

Ca urmare a zvonurilor și a unor postări asumate de către diverse sindicate ori persoane cu frustrări mărunte, doresc să transmit membrilor S.N.A.P. și instituțiilor cu care colaborăm, următoarele:

Congresul Sindicatului Național al Agenților de Poliție, organizat în 2017 de către fostul președinte Diugu Adrian, a fost viciat de mai multe “omisiuni” în înscrisurile care cuprindeau hotârârile votate în cadrul lucrărilor congresului. „Omisiunile” au fost săvârșite deliberat, tocmai ca instanța să fie indusă în eroare și împlicit, consecința să fie invalidarea respectivului congres.

Cel mai important aspect este faptul că pe rolul instanței se află validarea Congresului desfășurat în anul 2018, congres care nu îl cuprinde pe fostul președinte în nici una dintre funcțiile de conducere ale S.N.A.P.

Așadar, până la pronunțarea instanței asupra ultimei conduceri votate în cadrul ultimului congres, probabil că veți asista la multe diversiuni cu scopul de a influența, atât instanța, cât și pe cei care nu sunt informați cu privire la cele real petrecute.

Vă rog să nu dați curs niciunei acțiuni de destabilizare și să rămânem uniți ca și până acum pentru că, vă veți convinge, S.N.A.P. SCRIE ISTORIE!

Scroll To Top