2020/11/01
Ultima ora:
Acasa | Articole | F.S.D.P.R. Al. I. Cuza in strada, Comisia Paritara si-a reluat activitatea

F.S.D.P.R. Al. I. Cuza in strada, Comisia Paritara si-a reluat activitatea

antetNesecret
Nr. 404 / 25.11.2014

COMUNICAT
“F.S.D.P.R. „Al. I. Cuza” in strada, Comisia Paritară și-a reluat activitatea”

După mai bine de 6 luni de zile, de la data pensionării cms. șef Ion Pantilie, reprezentantul I.G.P.R. în Comisia Paritară, conducerea M.A.I. a înțeles că prevederile H.G. 833/2007 sunt obligatorii și nu facultative.

Astfel, la data de 21.11.2014, Ordinul M.A.I. cu privire la componența Comisiei Paritare a fost modificat în sensul titularizării membrului suplenat, și numirii unui alt membru supleant. Cu toate acestea, deși a fost convocată Comisia Paritară pentru data de 24.11.2014, în vederea alegerii unui nou președinte al Comisiei Paritare, ca urmare a vacantării funcției prin trecerea în rezervă a cms. șef Ion Pantilie, lucrările acesteia nu s-au putut desfășura din cauza absenței reprezentantului SED LEX de la lucrări, care a avut un eveniment nefericit în familie.

În aceste condiții, convocarea unei noi întâlniri a Comisiei Paritare va avea loc în data de 28.11.2014.
Precizăm că obiectivul organizației noastre este de a stabili, prin negocierea unui act adițional la Acordul colectiv privind raporturile de serviciu, sporul pentru orele prestate în zilele de repaus săptămânal pentru anul 2015.

De asemenea, menținem calendarul protestelor anunțat, până la identificarea unor soluții de către „specialiștii” din minister.

Lucrurile care probabil se vor întâmpla, trebuiau să fie făcute „bine” și demult.

La activitățile de protest din data de 03.12.2014 poate participa orice polițist indiferent de organizația din care face parte.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Scroll To Top