2021/03/09
Ultima ora:
Acasa | Articole | Eroul care a unit o natie

Eroul care a unit o natie

 C O M U N I C A T

Cristian Amariei, eroul care a unit o nație

Pieptul străpuns de gloanțe al colegului nostru, erou căzut la datorie, Cristian Amariei, a revelat unei națiuni aceleași sentimente, durere, conștientizare și unire. Pe români i-a durut la fel, în vremuri tulburi, când neamul nostru pare mai dezbinat ca niciodată și părea că nimic nu-i mai poate face să simtă la fel.

Mii de oameni l-au condus pe ultimul drum pe polițistul care a sfârșit la datorie și au plâns la slujba de înmormântare, întreruptă chiar de lacrimile Mitropolitului Banatului care L-a rugat pe Dumnezeu să-l primească pe Cristian în Împărăția Cerurilor.

Milioane de oameni au plâns pentru Cristian, pentru copiii lui, pentru țară, pentru trecut, pentru viitor, pentru fiecare clipă din calendarul negru în care a pierit câte unul de-ai noștri.

Nu mai vrem eroi, vrem să îmbătrânim frumos și demn, însă colegii căzuți la datorie rămân acea rană care nu se va cicatriza niciodată, atâta timp cât polițiștii sunt secerați de neputințele unui sistem care îi pune mereu la marginea societății ciuntindu-le demnitatea.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top