2021/04/17
Ultima ora:
Acasa | Articole | Dupa 6 luni, la CRAP Galati, politistilor li s-a facut dreptate

Dupa 6 luni, la CRAP Galati, politistilor li s-a facut dreptate

După mai bine de 6 luni şi nenumărate demersuri de sensibilizare şi conştientizare a factorilor de conducere din I.G.P.R. despre situaţia abuzivă din cadrul C.R.A.P. Galaţi, vă informăm că, în urma a două controale din partea Direcţiei Control Intern (se pare că pentru primul control, ofiţerii care s-au deplasat la Galaţi au fost trimişi în scop „turistic” şi nu pentru a-şi exercita atribuţiile de serviciu) s-a făcut lumină în acest caz.

Vă reamintim că agenţii de poliţie din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi, care îsi desfasoară activitatea în schimburi de 12 ore, au efectuat lună de lună, începând cu iunie 2013, zeci de ore suplimentare care nu erau compensate cu timp liber corespunzător deoarece şeful lor, cms. şef Ciobotaru Dan Dragoş, analfabet cu acte în regulă în privinţa aplicării dreptului muncii, le-a precizat poliţiştilor că „acesta este specificul programului de 12 oreFrapant este că acest personaj, făcut şef peste noapte, a fost susţinut şi de adjunctul inspectorului şef dar şi de inspectorul şef, fiindu-i tolerate toate aceste abuzuri grave, (probabil şi datorită cumetriilor existente între ei)

 

Dupa 6 luni, la CRAP Galati, politistilor li s-a facut dreptate (1) Dupa 6 luni, la CRAP Galati, politistilor li s-a facut dreptate (2) Dupa 6 luni, la CRAP Galati, politistilor li s-a facut dreptate (3)

Scroll To Top