2021/01/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | Dezbatere publica organizata de M.A.I., la solicitarea S.N.A.P.

Dezbatere publica organizata de M.A.I., la solicitarea S.N.A.P.

Antet-SNAPNesecret

Nr. 13021  / 12.12.2017

C O M U N I C A T

Dezbatere publică organizată de M.A.I., la solicitarea S.N.A.P.

           Ca urmare a solicitării Sindicatului Național al Agenților de Poliție, în data de 11.12.2017, la sediul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc o dezbatere publică cu privire la pachetul pentru modificarea și completarea unor acte normative din domeniul ordinii și siguranței publice.

          Considerăm o stare de normalitate și ne bucură faptul că la această activitate au participat reprezentanții unor entități care luptă pentru apărarea drepturilor omului, pentru stoparea abuzurilor comise de instituțiile statului, organizații profesionale și, nu în ultimul rând, sindicatele care reprezintă polițiștii.

          Menționăm că în urmă cu aproximativ două săptămâni conducerea Sindicatului Național al Agenților de Poliție a avut o întâlnire cu cei din conducerea M.A.I., iar propunerile exprimate și soluțiile găsite împreună cu aceștia s-au regăsit în forma proiectului prezentat la dezbaterea publică.

          Organizația noastră va susține cu toate puterile sale promovarea în Parlamentul României, în regim de urgență, a acestui pachet legislativ menit să întărească pe de-o parte autoritatea polițistului, iar pe de altă parte siguranța cetățeanului.

          Totodată Sindicatul Național al Agenților de Poliție va veghea la respectarea tuturor drepturilor polițiștilor și nu va fi de acord cu niciun proiect de lege care lezează drepturile fundamentale ale omului prevăzute în legislația internațională.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

,,Uniți vom fi puternici”

 

Scroll To Top