2021/10/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | Democratia si Justitia din Romania
Democratia si Justitia din Romania

Democratia si Justitia din Romania

Nesecret,
10.06.2021

C O M U N I C A T
Democratia si Justitia din Romania

Am insistat ca adevarul sa fie spus intodeauna, indiferent de situatie, uneori chiar repetat in mod public pentru a evita astfel riscul de a repeta greselile si lucrurile proaste.

Din anul 2017 si pana in prezent Sindicatul Național al Agenților de Poliție functioneaza fara o conducere stabila si asta din cauza unor judecatori de la Judecatoria Secorului 5 Bucuresti, care au refuzat sa valideze hotararile luate de Congresul National-organ suprem de conducere, intrunit in repetate randuri in aceasta perioada.

In acest moment, toti membrii Biroului Executiv Central care se regasesc pe certificatul de grefa eliberat de Instanta de Judecata, sunt iesiti din mandat, dar nimeni nu tine cont de acest aspect, ignorand deciziile adoptate de congresul sindicatului, inclusiv de alegerile organizate.

Aceasta situatie se pare ca este atat pe placul angajatorului, cat si al completelor de judecata, care sustin demersurile si procesele unui singur individ, care le face jocurile si care contesta in instanta toate actiunile organizatiei, profitand de aceasta situatie si prin eludarea legii a adus prejudicii financiare foarte mari sindicatului, avand doar un interes material personal.

Oricine priveste in urma si analizeaza evolutia SNAP-ului, de la infiintare si pana in anul 2017, la problemele rezolvate de acest sindicat, la drepturile obtinute pentru politistii si politistii de frontiera, la rolul activ pe care l-a avut in viata sindicala la nivel national, poate intelege motivele pentru care se doreste destabilizarea si chiar desfiintarea lui.

Intrebam in mod public, toate institutiile statului competente

  • De ce nu se sesizeaza cu privire la incalcarea flagranta a legii?!
  • De ce Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti refuza in mod repetat sa valideze hotararile Congresului National SNAP, format din presedintii tuturor structurilor teritoriale?!
  • De ce este incurajat si sustinut un individ care figureaza ca  presedinte la doua sindicate si care incaseaza sume mari de bani necuvenite?!
  • Ce demersuri trebuie sa facem pentru a putea functiona normal ?!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL
”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top