2021/08/03
Ultima ora:
Acasa | Articole | Demersuri S.N.A.P. – Proiect O.M.A.I. privind stabilirea conditiilor in care se poate conferi Semnul onorific „In Serviciul Patriei”

Demersuri S.N.A.P. – Proiect O.M.A.I. privind stabilirea conditiilor in care se poate conferi Semnul onorific „In Serviciul Patriei”

20.11.2018

COMUNICAT

In data de 22.11.2018, ora 11.00, va avea loc şedinţa Comisiei de Dialog Social, organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul căreia Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie va fi reprezentat de către domnul Mandache Constantin.

Pe ordinea de zi a şedinţei se află Proiectul de Ordin al ministrului afacerilor interne privind stabilirea condiţiilor în care se poate conferi Semnul onorific „în Serviciul Patriei” pentru ofiţeri, ofiţeri de poliţie, maiştri militari, subofiţeri, agenţi de poliţie, preoţi militari şi soldaţi şi gradaţi profesionişti, pe care îl anexăm la prezentul comunicat.

Activitatea se va desfăşura la sediul Ministerului Afacerilor Interne din Piaţa Revoluţiei nr. IA, etajul II, sala de Marmură.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

’’Uniţi vom fi puternici! ”

Scroll To Top