2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Delegatie SNAP la IPJ Giurgiu

Delegatie SNAP la IPJ Giurgiu

Antet-SNAPNesecret
Nr. 9784 / 21.08.2015

C O M U N I C A T
„Delegație SNAP la IPJ Giurgiu”

În data de 20.08.2015, o delegație a Biroului Executiv Central al SNAP formată din: Surugiu Iulian – președinte SNAP, Stroe Viorel – vicepreședinte SNAP și Dragu Marian – trezorier general SNAP și împreună cu Breazu Mihăiță – președinte SNAP Giurgiu și Alcea Gigi – vicepreședinte SNAP s-au deplasat la sediul IPJ Giurgiu în vederea discutării unor probleme profesionale cu conducerea IPJ Giurgiu.

În acest sens s-a prezentat problema lipsei hârtiei pentru rapoartele tipizate ale agenților de poliție din cadrul structurii de ordine publică pe care aceștia trebuie să le întocmească la ieșirea din schimb. Pentru această problemă conducerea IPJ Giurgiu a comunicat că în cel mai scurt timp aceasta se va remedia, dar din informațiile deținute lipsa hârtiei este doar una de scurtă durată.

De asemenea, s-a prezentat faptul că patrulelor formate din agenții de poliție din cadrul structurii de ordine publică li se cer două rapoarte la ieșirea din schimb în loc de unul, cum este prevăzut în procedură. Referitor la acest aspect conducerea IPJ Giurgiu a menționat că se va reanaliza această măsură având în vedere și lipsa periodică a hârtiei.

O altă problemă expusă a fost aceea a programului de lucru de la posturile de poliție care este stabilit într-un mod deficitar. Despre programul de lucru al posturilor de poliție conducerea IPJ Giurgiu a afirmat că acesta se va discuta în ședințele care se țin la nivelul posturilor de poliție.

Cu această ocazie mulțumim polițiștilor din cadrul IPJ Giurgiu care sesizează organizația noastră sindicală cu privire la problemele intervenite în activitatea lor profesională.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL
“Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top