2021/10/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | Decredibilizarea POLITISTILOR, pas urias spre ANARHIE!

Decredibilizarea POLITISTILOR, pas urias spre ANARHIE!

“MAI” mult ca niciodată, diverse entități lucrează din greu la decredibilizarea Poliției Române!

Diverse personaje ori structuri mass-media, lovesc în polițiști fără nicio bază și uzitează de toate instrumentele, doar ca să mai amputeze autoritatea pe care o are/sau ar trebui s-o mai avem, noi, “încasatorii de serviciu” ale celor mai odioase invective. Dintotdeauna, în fruntea listei revendicărilor, Sindicatul Național al Agenților de Poliție a strigat redobândirea autorității polițistului.  Orice cetățean posesor de telefon mobil, care încalcă legea sau doar vrea să epateze, devine în contactul cu polițistul, furnizor de gloanțe în distrugerea imaginii, implicit a autorității, polițistului. Nici măcar jumătate din invectivele folosite la adresa polițiștilor, nu au fost folosite de-a lungul timpului, la adresa pedofililor, violatorilor, tâlharilor, criminalilor, DOVEDIȚI!

Polițistul poate să moară cu adevărul și legea în mână, el nu se poate apăra în fața atacurilor, pentru că nu are voie, nu are aprobare, angajatorul nu are un purtător de cuvânt asumat, ș.a.m.d..

“Speța” de la Buzău, filmată de un cetățean ce are la activ multe acțiuni de hărțuire a poliției, a fost atât de speculată în spațiul public, încât pare că cei doi colegi polițiști nu au nici o circumstanță care să le justifice modul de acțiune.

SNAP consideră că cei doi polițiști au acționat conform regulamentului și RESURSELOR pe cale Poliția Română le deține în acest moment! Îi asigurăm pe cei doi colegi de la IPJ Buzău, că vor beneficia din partea SNAP de asistență juridică în ancheta ce îi vizează pentru stabilirea modului de lucru.

Facem încă o dată apel către ministrul MAI, șefii Poliției Române, NU “SACRIFICAȚI” polițiștii pentru “răcorirea” sau răzbunarea celor cu interese obscure, posesori de camere video sau instrumente media.

Redați-le polițiștilor DEMNITATEA, elaborați proceduri clare, care să ne permită să acționăm și, nu în ultimul rând, PROFESIONALIZAȚI POLIȚIA, așa cum se întâmplă în UE!

Dacă nu o faceți acum, în România va domni ANARHIA!

https://mediasud.ro/in-urma-violentelor-de-la-buzau-politia-a-ramas-cu-demiterile-gainarii-cu-retinetile-iar-activistul-cu-vizualizarile-si-banii-o-alta-perspectiva-a-scandalului/

Scroll To Top