2021/08/03
Ultima ora:
Acasa | Articole | Decontarea transportului la Brigada Autostrazi

Decontarea transportului la Brigada Autostrazi

23.08.2019

C O M U N I C A T

Sindicatul Național al Agenților de Poliție, a adus în atenția Inspectoratului General al Poliției Române problema decontării cheltuielilor de transport pentru colegii noștri care lucreză în cadrul Brigăzii Autostrăzi.

La data de 20.08.2019, IGPR – Direcția Management Resurse Umane ne-a înaintat raspunsul cu numărul 351609, prin care ni se comunică faptul că problema a fost analizată, că se efectueză demersuri de modificare a fișelor posturilor.

În fapt, problema rămâne în continuare nerezolvată, polițiștii plătesc tot din buzunarul propriu transportul la și de la locul de muncă, asistând la încă o dovadă de incompetență din partea factorilor decizionali din conducerea Poliției Române.

Considerăm că există cadrul legal necesar pentru rezolvarea acestor aspecte și încă mai așteptăm ca cineva să intervină și să dispună măsurile care se impun cât mai urgent.

Organizația noastră a militat permanent pentru rezolvarea problemelor pe calea dialogului social dar nu va ezita niciun moment să recurgă la mijloace de protest dacă va fi nevoie.

Anexăm adresa – răspuns primită de la IGPR-DMRU.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top