2020/10/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | Cu ce va interveni Politia Romana?

Cu ce va interveni Politia Romana?

Aceste autoturisme au fast exploatate fara probleme in primii ani de la achizitie, dar ulterior, din cauza managementului defectuos privind asigurarea intretinerii si reparatiilor acestora, s-a ajuns in prezent la situatia grava in care aproximativ 75% din parcul auto este nefunctional.

Mentionam ca lucrurile ar fi stat si mai grav daca nu ar fi existat bunavointa si interesul politistilor care au facut eforturi si au contribuit din banii personali pentru asigurarea unor piese de schimb si a unor lucrari de reparatie, din dorinta mentinerii unor conditii minime necesare la locul de munca.

Organizatia noastra a primit din partea membrilor sai nenumarate sesizari privind cazuri concrete in care agentii de politie au contribuit cu sume de bani pentru ca autoturismele de serviciu sa fie mentinute in stare de functionare, fund nevoiti sa cumpere de la becuri la placute de frana, rulmenti etc.

Consideram ca aceste practici trebuie sa dispara si ca angajatorul trebuie sa inteleaga ca are obligatia de a asigura cele necesare pentru buna functionare a Politiei Romane.

Cu-ce-va-interveni-Politia-Romana

 

Scroll To Top