2019/08/19
Ultima ora:
Acasa | Articole | Coruptia nu este solutia!

Coruptia nu este solutia!

12.03.2019

C O M U N I C A T

Corupția nu este soluția!

            Meseria de polițist este una frumoasă, dar și plină de riscuri, îți conferă un statut respectabil în societate dar și o serie de obligații legate de conduită și comportament, având în vedere specificul acestei profesii.

            Sindicatul Național al Agenților de Poliție a luptat permanent pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă, respectarea drepturilor și o salarizare cât mai bună, considerând că aceasta este adevărata menire a unei organizații sindicale.

            Credem că toată lumea este de acord cu zicala ,,întodeauna e loc de mai bine”, aceasta fiind valabilă și pentru Poliția Română, mai ales în situația actuală, în care guvernanții ne-au umplut tolba de promisiuni.

            În ultima perioadă am aflat cu mâhnire, prin intermediul mijloacelor mass-media și alte surse, despre cazuri în care polițiștii sunt acuzați sau suspectați de luare de mită și alte forme de corupție.

            Organizația noastră dorește să facă un apel către toți polițiștii, indiferent că sunt membrii S.N.A.P. sau nu, prin care să transmită cât se poate de clar că aceasta nu este soluția problemelor lor, iar cei care recurg la astfel de fapte, pe lângă răspunderea personală, aduc un prejudiciu de imagine instituției din care fac parte.

            Cei care au luat hotărârea de a deveni polițiști trebuie să înțeleagă din momentul în care au îmbrăcat uniforma că această meserie îți asigură un salariu decent, dar nu este una din care să se îmbogățească, iar datoria lor este aceea de a aplica și respecta legea si nu de a o încălca.

            Regretăm că încă mai există printre noi astfel de cazuri și sperăm ca ele să dispară, iar polițistul să-și consolideze poziția de om corect, cinstit și onest, care prestează o muncă importantă în folosul societății.

Biroul Executiv Central

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top