2019/06/16
Ultima ora:
Acasa | Articole | Conferinta Nationala Anuala a S.N.A.P.
Conferinta Nationala Anuala a S.N.A.P.

Conferinta Nationala Anuala a S.N.A.P.

14.09.2018

C O M U N I C A T

Conferința Națională Anuală a S.N.A.P.

          Astăzi, 14.09.2018, la Casa de Cultură a Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc Conferința Națională Anuală a Sindicatului Național al Agenților de Poliție, care a întrunit liderii birourilor teritoriale S.N.A.P. și a avut ca invitați mai multi reprezentanți din partea Ministerului Afacerilor Interne.

          Lucrările Conferinței au fost deschise de către Iulian Surugiu, cu un moment de reculegere pentru colegii polițiști la datorie și nu numai.

          Prezentarea ordinii de zi și a invitaților a fost făcută de către comisar-șef de poliție Christian Ciocan, Director de comunicare și purtător de cuvânt al SNAP.

          Prezenți la Conferința Națională din partea Ministerului Afacerilor Interne au fost: Chestor de poliție Valentin Costinel MELNIC – Secretar general adjunct, Valentin Rîciu – consilier al ministrului afacerilor interne în relația cu organizațiile sindicale și comisar-șef de poliție Grecu RăzvanDirector general adjunct al Direcţiei Generale Financiare.

          În mesajul său din partea ministrului, chestorul de poliție Valentin Costinel MELNIC a transmis membrilor sindicatului că ”S.N.A.P. a fost mereu un partener de dialog sincer și onest, de multe ori incomod”. În aceslași timp a cerut sprijinul Sindicatului Național al Agenților de Poliție pentru Comisia de Dialog Social ce urmează să aibă loc. Iulian Surugiu i-a înmânat domnului chestor de poliție un cadou simbolic pentru ministrul M.A.I., un telefon cu disc ”pentru o mai bună comunicare”.

          Mai mulți lideri teritoriali au semnalat o serie de neajunsuri cu care se confruntă polițiștii și au fost asigurați de către consilierul Valentin Rîciu că vor fi transmise ministrului afacerilor interne, comunicând totodată celor prezenți că în comisiile de dialog reprezentanții S.N.A.P. sunt foarte vocali când își susțin propunerile și amendamentele.

          În cadrul Conferinței Naționale s-a hotărât întrunirea Congresului Național Extraordinar. Lucrările Congresului se vor desfășura în perioada 15-16 noiembrie 2018.

Biroul Executiv Central

Scroll To Top