2021/02/27
Ultima ora:
Acasa | Articole | Conducerea S.N.A.P. la Giurgiu

Conducerea S.N.A.P. la Giurgiu

Antet-SNAPNesecret
Nr.11654 / 14.11.2016

COMUNICAT
Conducerea S.N.A.P. la Giurgiu

În data de 10.11.2016, la sediul Poliției Municipiului Giurgiu a avut loc o întalnire între conducerea S.N.A.P., conducerea Biroului Teritorial Giurgiu, conducerea Poliției Municipale Giurgiu și lucrătorii din cadrul B.I.C. (Biroul Invesțigatii Criminale).

Delegația Sindicatului Național al Agenților de Poliție a fost formată din președintele Constantin Mandache, vicepreședintele Adrian Diugu și trezorierul Marian Dragu.

Principala problemă supusă discuțiilor în cadrul ședinței a fost plata drepturilor salariale ce li se cuvin lucrătorilor echipei operative din cadrul BIC, în conformitate cu prevederile Codului Muncii, față de programul de lucru din zilele de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale dar și celelalte zile ale săptămânii.

De comun acord, conducerea municipiului și polițiștii direct implicati, au stabilit implementarea unui program de lucru, pentru o perioadă de probă, în sistem ture (24/72) în special pentru lucrătorii care asigură activitățile de cercetare la fața locului.

După întalnire, urmează ca șeful Poliției Municipale Giurgiu să ofere un răspuns oficial la revendicarile lucrătorilor B.I.C., reprezentați și sprijiniți de către Sindicatul Național al Agenților de Poliție din România.

În aceeași zi, vicepreședintele S.N.A.P. Adrian Diugu s-a întâlnit cu cei aflați la conducerea I.T.P.F. Giurgiu, întalnire la care au participat și reprezentanții Birourilor Teritoriale S.N.A.P. Frontieră Giurgiu și Teleorman.

În ciuda lipsei de personal și a volumului mare de muncă generat de valul de migranți, inspectorul șef a dat dovadă de interes și implicare personală, găsind variante astfel încat drepturile polițiștilor de frontieră să nu fie afectate.

Față de toate problemele polițiștilor de frontieră, supuse atenției și rezolvării conducerii I.T.P.F. Giurgiu de către vicepreședintele S.N.A.P. Adrian Diugu, s-au găsit soluții urmând a fi aplicate în perioada următoare.

Biroul Executiv Central

Scroll To Top