2020/11/24
Ultima ora:
Acasa | Articole | Comunicat SNAP Biroul Teritorial Harghita

Comunicat SNAP Biroul Teritorial Harghita

Antet-SNAPNesecret
Nr. 2 /26.04.2016

COMUNICAT
al Biroului Teritorial Harghita

La data de 21.04.2016, orele 08.30 agentul șef principal de Poliţie Dobre Aurel, ajutor șef post la postul de poliţie Sînsimion, Judeţul Harghita, membru SNAP din anul 2014, în timp ce se afla la domiciliul său, din aceeași localitate şi desfăşura activităţi de renovare a mansardei locuinţei, s-a dezechilibrat de pe scara pe care era şi a căzut de la o înălţime de circa patru metri.

În urma acestui impact, colegul nostru a suferit o fractură la coloana vertebrală fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Miercurea Ciuc.

Având în vedere intervenţia promptă a Biroului Executiv Central al SNAP, respectiv a preşedintelui Iulian Surugiu şi a conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Harghita, prin domnul chestor de poliţie Moldovan Radu Sandu, agentul de poliţie Dobre Aurel a fost transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la Spitalul Judeţean Târgu Mureş, Secţia Ortopedie unde s-a intervenit chirurgical.

Concluzia medicilor de specilaitate, a fost că dacă nu se ajungea la timp cu pacientul, operaţia nu putea să fie una reuşită, existând riscul de paralizie.

În prezent, colegul nostru Dobre Aurel se află în afara oricărui pericol, intervenţia chirurgicală fiind efectuată cu succes. Menționăm că acest coleg, este tatăl a 2 fete şi lucrează de 23 ani în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Judeţului Harghita.

Pe această cale, Biroul Teritorial Harghita vrea să mulţumească pentru toate eforturile şi sprijinul acordat de către dl. preşedinte Iulian Surugiu şi de dl. Chestor de Poliţie Moldovan Radu Sandu, care în permanenţă au ţinut legătura cu conducerea Biroului Teritorial SNAP şi cu familia, informând cu privire la evoluţia stării de sănătate a poliţistului Dobre Aurel.

Totodată vă dorim un PAŞTE FERICIT alături de familie şi de cei dragi !

UNIŢI SUNTEM PUTERNICI !

Biroul Teritorial Harghita

Scroll To Top