2021/10/25
Ultima ora:
Acasa | Articole | Comunicat – Sindicatul Politistilor Dolj 20.07.2020

Comunicat – Sindicatul Politistilor Dolj 20.07.2020

Acesta este un pamflet……….razand biciuim moravurile!

Regizorii din I.P.J. Dolj au acordat ,,lucrăturile’’ de excepție ……..

Dragi polițiști din Dolj, vă aducem la cunoștință că premiile Oscar s-au acordat pe criterii necunoscute de majoritatea prostimii. 

Au primit frații, nașii, finii, cei care nu știu cum au dispărut 400 de anvelope auto din curtea I.P.J. Dolj, sau cei care au gestionat foarte bine dispariția celor două fete Alexandra și Luiza.

Familiile acestor fete oare ce părere au?

Șefii nu pot renunța la obiceiurile rele și își recompensează oamenii de casă, fără să țină cont de normele metodologice și condițiile de acordare acestor ,,lucrături’’ de excepție.

Să-i aprobi salariu de excelență șefului de serviciu care a gestionat dezastruos disparițiile celor două fete, Alexandra și Luiza, ăsta da tupeu! Ba mai mult, nota de fundamentare este făcută de un fost internat la glumeți, căruia i-a fost ridicat pistolul din dotare !

Să mergi mai departe și să îi dai același salariu de excelență finului acestui șef de serviciu care a făcut cunoscut inspectoratul în toată țara, nota de fundamentare fiind întocmită de naș, este clar că scara ta de valori s-a inversat.

Să-i acorzi premiul Oscar ofițerului care se ocupa de achizițiile publice atunci când din curtea inspectoratului au dispărut tone de carburant auto, 400 de anvelope auto etc și subordonatului acestuia care a făcut recepția anvelopelor auto dispărute, trebuie să fii un mare ignorant. Ce îl recomandă pe domnul ofițer? Vocea și talentul lui! Este fratele glumețului! Precum căpitanul de plai, acesta s-a  ,,luptat’’ din greu cu Manea grosul și arțăgosul, Manea slutul și urâtul când au dispărut tonele de carburant auto din ,,tancurile’’ inspectoratului!

Numai că Oscarul se acordă actorilor și celor care lucrează la poliție, purtători ai ținutei de poliție!

S-a stabilit un nou record, 3 ,,lucraturi” de exceptie la serviciul logistic! Oameni muncitori! Numai ca politia nu este santier!

Ce este strigător la cer, acești ofițeri ,,superiori’’ cu funcții de conducere au reinventat metodologia de acordare a ,,lucrăturilor’’ de excelență!

Au constituit o comisie în cadrul Consiliului de Conducere, formată din trei ofițeri. Adică după ureche! Unul dintre ei nu avea competența să analizeze activitatea polițiștilor din inspectorat și chiar el era propus la acordarea unei ,lucrături’’ de excepție, iar altul avea fratele propus la aceeași ,,lucrătură’’. Este ca și cum un polițist ar fi ales într-o comisie de trei și ar trebui să voteze dacă își acordă salariu pentru lucrări de excepție! Sau în cazul celui de al doilea dacă îi acordă salariu de excelență fratelui. Noaptea minții! Asta dovedește că cineva este impotent profesional, neputincios și nu vrea să își asume vreo responsabilitate.

Piticelule, ai spus că vrei să fii corect și transparent în relația cu sindicatele. Cum? Băgându-le pumnul în gură? Noi nu suntem învățați să negociem din genunchi! Nu poți să minți cu nerușinare și să crezi că ne poți păcăli. Ce nu știi tu încă este că ai venit în Sparta! O să afli cât de curand că nu ne plac mincinoșii! Ai picat testul din prima, iar noi nu organizăm sesiuni în toamnă. Ai faultat de cartonaș roșu dialogul social! În curând ne vom întâlni sub fereastra ta pentru a schimba niște impresii ca între  colegi!

Dacă ai fi avut puțină răbdare ai fi aflat că sunt polițiști în I.P.J. Dolj care meritau acest salariu pentru ,,lucrături’’ de excepție și care nici măcar nu au fost propuși de unii șefi în care tu ai atât de multă încredere.

Unul dintre ei se intitulează Olteanu de la Secția 6 Poliție Craiova, care i-a salvat viața unui bătrânel de 84 de ani după o zi și o noapte de căutări prin pădure.

În schimb, colegul lui de patrulă, venit în oraș de șase luni, facem pariu că nu cunoaște numele străzilor din arealul unde își desfășoară activitatea, nu mai vorbim de cunoașterea populației, a fost premiat de tine! Ai curaj să faci pariu că nu cunoaște numele străzilor? Asta pentru că tu cunoșteai foarte bine activitatea polițiștilor din inspectorat…

Proteze pentru suflete amputate nu există, donilor ,,comandați’’!

Așa distrugeți polițiștii buni care muncesc.

Se vor prinde toți polițiștii cât de curând că în Poliția Română totul este pe șmecherie, nu pe muncă, pe principiul, cine-i șmecher și chiulește are tot ce vrea, cine-i harnic și muncește ori e prost ori nu gândește!

Dragi colegi fiți conștienți că trebuie să facem front comun împotriva acestor șefi abuzivi și că  fără voi, fără munca voastră, ei nu reprezintă nimic, sunt niște nulități absolute.

Cât timp nu veți reacționa, nu sunteți victime, SUNTEȚI COMPLICI!

Scroll To Top