2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Comunicat privind participarea la sedinta Senatului Romaniei

Comunicat privind participarea la sedinta Senatului Romaniei

antetNesecret
Nr. 704 / 09.03.2016

COMUNICAT

În data de 08 martie 2016 o delegatie a Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România ,,Alexandru Ioan Cuza” a participat la ședința Comisiei pentru buget, finanțe, activitate bancară și piață de capital, din cadrul Senatului României.

Ședința a avut ca subiect dezbaterea amendamentelor propuse, referitoare la prevederile art.40 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.57/2015 pentru modificarea și completarea Legii nr.223/2015.

Președintele Iulian Surugiu a avut o serie de intervenții punctuale, motivările prezentate fiind pertinente, astfel încât senatorii prezenți au înțeles importanța aprobării amendamentelor, precum și importanța acestei legi pentru polițiști.

Toate amendamentele exprimate de F.S.D.P.R. ,,A.I.Cuza”, au fost supuse la vot în mod individual și au fost aprobate cu majoritate de voturi pentru, de catre membrii comisiei iar la propunerea președintelui, a fost emis un raport favorabil pentru aprobarea O.U.G. nr. 57/2015 în forma modificată.

La final s-a hotărât introducerea acestei Ordonanțe de Urgență, pe ordinea de zi a lucrărilor din plenul Senatului României din data de 11 sau 14 martie 2016, urmând a fi înaintată către Camera Deputaților, acesta fiind factorul decizional.

Scroll To Top