2019/12/14

Comunicat intalnire la Directia Medicala

Antet-SNAPNesecret
Nr. 11352 / 02.08.2016

O delegatie a Sindicatului National al Agentilor de Politie formata din presedintele Mandache Constantin si vicepresedintele Diugu Adrian, a avut o intalnire, cu reprezentantul conducerii Directiei Medicale din Ministerul Afacerilor Interne, respectiv domnul imputernicit director – comisar sef doctor Medrut Iosif-Marius, in data de 02.08.2016, ocazie cu care au fost discutate o serie de probleme cu care se confrunta politistii si politistii de frontiera.

Principalele aspecte discutate au fost referitoare la:

– decontarea retetelor eliberate pentru tratamentele medicamentoase;
– decontarea cheltuielilor pentru tratamente stomatologice;
– accesul politistilor la tratamente de recuperare pentru in bazele de tratament balneoclimaterice ale ministerului (cum ar fi Centru de tratament Busteni, Tasnad etc.).

Conducerea Directiei Medicale din M.A.I. ne-a asigurat ca in timpul cel mai scurt la nivel national vor fi angajate un numar de aproximativ 200 de cadre medicale (medici, asistenti medicali).

Totodata la nivelul Directiei Medicale va fi constituit un grup de lucru din care vor face parte si reprezentantii organizatiilor sindicale, pentru elaborarea unui proiect de O.M.A.I unitar privind modul de decontare a cheltuielilor pentru tratamentele politistilor si politistilor de frontiera.

Biroul Executiv Central
“Uniti vom fi puternici”