2020/10/25

COMUNICAT – Intalnire cu Inspectorii sefi

21.11.2018

C O M U N I C A T

Întâlnire cu inspectorii șefi din țară

În data de 12 noiembrie 2018, în municipiul Brașov, a avut loc o întâlnire de lucru a inspectorilor șefi ai Inspectoratelor Județene de Poliție din țară, activitate la care au fost invitați și reprezentanți ai conducerii Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

În cadrul acestei ședințe, reprezentanții S.N.A.P. au adus în discuție, din nou, probleme deosebit de importante, cum ar fi salarizarea, lipsa dotării corespunzătoare, performanța muncii, precum și alte aspecte identificate de către organizația noastră în urma discuțiilor cu membrii de sindicat de la nivel național.

Totodată, s-a amintit și o problemă mai veche referitoare la lipsa de stabilitate în funcțiile de conducere și instituția împuternicirii în funcțiile manageriale.

Prin intermediul conducătorilor I.J.P.-urilor, toți șefii profesionali au fost sfătuiți de către reprezentanții organizației noastre să nu mai alerge după funcțiile de conducere și să se concentreze pe rezolvarea problemelor cu care se confruntă polițiștii.

”Uniți vom fi puternici!”