2019/06/16
Ultima ora:
Acasa | Articole | Comunicat F.S.D.P.R. ”Al. I. Cuza”- Drept la replica

Comunicat F.S.D.P.R. ”Al. I. Cuza”- Drept la replica

Nesecret

13.09.2018

C O M U N I C A T

Drept la replică

          În virtutea statutului său, pentru respectarea valorilor afirmate, Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România ”Alexandru Ioan Cuza” apără drepturile și libertățile fundamentale ale membrilor sindicatelor afiliate la aceasta.

 

          Având în vedere unele materiale apărute în mediul online în numele unei publicații, Biroul de presă al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România ”Alexandru Ioan Cuza” este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

 

          În ultima săptămână, o publicație online, care are în titulatură denumirea unui județ al României (din respect pentru cititori și pentru respectivul județ nu vom pronunța numele acelui site) a transmis în spațiul public mai multe materiale cu conținut denigrator la adresa domnului Iulian Surugiu, președinte al Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

          De asemenea, subiectele abordate de respectiva publicație au luat la ”țintă” atât proiectele propuse de Sindicatul Național al Agenților de Poliție pentru ajutorarea polițiștilor,  cât și alți membri din conducerea sindicatului, precum și lideri ai altor sindicate din federație și nu numai.

           Față de toate aceste afirmații, Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România ”Alexandru Ioan Cuza” a hotărât să emită următorul punct de vedere, desprins din înțelepciunea Poporului Român:

Pomul cu roade

Un om credincios fiind asuprit de necredincioși, merse într-o zi la duhovnicul său și i se plânse, zicându-i:

– “Ce au cu mine, părinte, de nu mă lasă în pace?”
Părintele, un om bătrân și plin de întelepciune, îl luă și îl duse în grădină. Acolo se aflau și pomi roditori și alții neroditori.

– “Iată fiul meu, ai aici pilda vieții. Crezi tu oare că aruncă cineva cu pietre în pomii aceștia cari au numai frunze? Nu, fiule – oamenii aruncă cu pietre numai în pomii cu roade. Fii vesel că te asupresc oamenii – căci asemeni pomului cu roade ești.”

 

Sursa: https://www.crestinortodox.ro/pilde/pomul-roade-97845.html

          Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România ”Alexandru Ioan Cuza” va continua demersurile întreprinse pentru respectarea demnității umane și a profesiei de polițist în spiritul adevărului și binelui general.

           Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

Director de comunicare și purtător de cuvânt al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România ”Alexandru Ioan Cuza”

 Comisar-șef de poliție Christian Ciocan

Mobil: 0757.123.456

Scroll To Top