2019/04/22
Ultima ora:
Acasa | Articole | COMUNICAT – Doctor de doctor
COMUNICAT – Doctor de doctor

COMUNICAT – Doctor de doctor

16.10.2018 

C O M U N I C A T

Doctor de doctor

           În ziua de 06.10.2018, pe Autostrada București-Pitești, un conducător auto se deplasa cu o mașină puternică având viteză excesivă ce depășea pe partea dreaptă mai multe autoturisme, făcând slalom, punând în pericol viața celorlalți participanți la trafic, fiind observat de un echipaj al poliției. Se cunoaște faptul că politicienii nu au alocat bani pentru achiziționarea unor aparate performante pertru stabilirea alcolemiei sau a vitezei, așa că nici autoturismul de poliție nu era dotat cu aparat radar.

          Agentul de poliție, după ce ,,a tras” de VW Polo din dotare cât a putut, în sfârșit a reușit să oprească autoturismul respectiv, solicitându-i acestuia să prezinte documentele, conducător auto care, din lipsa procedurilor care ar fi trebuit elaborate de I.G.P.R. și să fie cunoscute de conducătorii auto, acesta ar fi trebuit să aibă eventual documentele la indemână, nu să le caute minute bune și să nu se simtă agasat.

          Spre surprinderea noastră, acest șofer este medic dar acest tip de comportament e rar întâlnit la medici,  fiind caracteristic șmecherilor, fiilor de deputați și câteodată fiilor de judecători (a se vedea cazul de la Craiova), de aceea ne adresăm lui:

Domnule doctor, dacă erați în America, nu v-ați fi simțit agasat atunci când un polițist ar fi venit pe partea stângă și un altul pe partea dreaptă? Nu v-ați fi simțit agasat a doua oară când polițistul v-a spus că vă așteaptă până când găsiți documentele? Domnule doctor, nu v-ați simțit agasat pentru a treia oară când polițistul v-a apelat cu ”domnule doctor”? A folosit acest apelativ, nu pentru că vă cunoștea, ci doar pentru simplul fapt că trăim într-o țară securisto-comunistă și atunci când polițistul accesează baza de date apare și ce funcție dețineți și ”pe unde ați fost cu o seară înainte”…

         Dacă nu ați realizat că, în ziua respectivă, prin conducerea agresivă ați pus viața în pericol a mai multor participanți la trafic, înseamnă că nu ați înțeles și nu veți înțelege nimic, comportându-vă ca orice șmecher, dar nu ca doctor, care ar trebui să salveze vieți.

          În urma acestui eveniment v-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehiculul pe drumurile publice și reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, dar mulțumiți-le politicienilor care nu dotează Poliția Română, și astfel domni, așa ca dumneata își permit să vorbească de sus, să aibă un comportament sfidător și să creadă că agenții de poliție sunt sclavii lor.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

Scroll To Top