2018/11/19
Acasa | Articole | COMUNICAT DE PRESA – INTALNIRE DE INFORMARE LA SEDIUL INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI ROMANE

Nesecret

29.08.2018

ÎNTÂLNIRE DE INFORMARE LA SEDIUL INSPECTORATULUI GENERAL AL POLIȚIEI ROMÂNE

La data de 29.08.2018, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului General Al Poliției Române, a avut loc o întâlnire de INFORMARE între conducerea I.G.P.R. și liderii sindicatelor reprezentative din Poliția Română – M.A.I.

La ședința de informare au participat din partea Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România ”Al. I. Cuza” domnul Ionel Babuș – președinte, domnul Iulian Surugiu – președinte S.N.A.P. și domnul comisar-șef de poliție Christian Ciocan – Director de comunicare și purtător de cuvânt al F.S.D.P.R.

Obiectul întâlnirii l-a constituit prezentarea de către conducerea I.G.P.R. a unor măsuri organizatorice propuse spre a fi aplicate în perioada următoare, în trei etape, respectiv:

1. Reorganizarea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Direcția Afacerilor Europene și Relații Internaționale din cadrul I.G.P.R. și Centrul de Informare și Relații Publice de asemenea din cadrul I.G.P.R.
  2. Reorganizarea Aparatului Central al I.G.P.R.
  3. Reorganizarea Inspectoratelor Județene de Poliție.

De asemenea, un alt punct pe ordinea de zi l-au constituit alte discuții de interes general pentru membrii de sindicat referitoare la achiziții de noi mijloace necesare desfășurării muncii de poliție.

În ceea ce privește primul punct al ordinii de zi, referitor la prima etapă a reorganizării, precizăm că șefii structurilor menționate mai sus au informat liderii de sindicat cu privire la propunerile de redimensionare a structurilor respective cu resurse umane pentru eficientizarea activității.

După ascultarea prezentărilor, reprezentanții F.S.D.P.R. ”Al. I. Cuza” au exprimat puncte de vedere pe marginea propunerilor prezentate și au solicitat conducerii I.G.P.R. ca respectivele propuneri – motivate concret și însoțite de parametrii reali ai efortului bugetar pe care I.G.P.R. trebuie să îl facă pentru implementarea acestora – să le fie transmise, în orice formă reprezentanții I.G.P.R. vor considera util, pentru informarea in extenso a membrilor de sindicat.

Totodată, liderii F.S.D.P.R. ”Al. I. Cuza” au precizat că după primirea acestor propuneri, Federația va transmite răspunsul final în termen de 24 de ore.

Director de comunicare și purtător de cuvânt al F.S.D.P.R.

Comisar-șef de poliție Christian Ciocan

Mobil: 0757 123 456