2021/09/28
Ultima ora:
Acasa | Articole | COMUNICAT DE PRESA – IMPORTANT

COMUNICAT DE PRESA – IMPORTANT

Nesecret

24.08.2018

COMUNICAT DE PRESĂ

          Biroul Executiv Central al Sindicatului Național al Agenților de Poliție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

           La data de 21.08.2018 Biroul Executiv Central al S.N.A.P. s-a întrunit la sediul central al sindicatului pentru a discuta și a supune aprobării subiectele aflate pe ordinea de zi.

          Urmare a votului în unanimitate al membrilor Biroului Executiv Central domnul comisar-șef de poliție Christian Ciocan a fost desemnat să preia atribuțiile de Director de comunicare și purtător de cuvânt al S.N.A.P..

          Începând din acest moment domnul comisar-șef de poliție Christian Ciocan va prezenta punctul de vedere oficial al sindicatului în relația cu mass-media internă și internațională, cu organismele guvernamentale și non-guvernamentale, cu societatea civilă, cu partenerii interni și externi ai S.N.A.P..

          De asemenea, domnul comisar-șef de poliție Christian Ciocan va gestiona și comunicarea internă în cadrul sindicatului.

          Activitatea pe care o va desfășura purtătorul de cuvânt al S.N.A.P. nu este remunerată în niciun fel fiind ”pro bono publico”, aceasta circumscriindu-se respectării drepturilor fundamentale ale omului, garantării adevărului și binelui general.

          Informații de background

  • comisar-șef de poliție Christian Ciocan are o experiență de aproape 28 de ani în Poliția Română
  • comisar-șef de poliție Christian Ciocan nu a fost niciodată sancționat, fiind apreciat numai cu calificativul ”Foarte bun”
  • comisar-șef de poliție Christian Ciocan este absolvent al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Drept și este specializat în mai multe domenii ale muncii de poliție având pregătire internă și internațională în domeniul relațiilor publice.

          Coordonate de contact

          Telefon mobil: 0757.123.456

          E-mail: presedinte@snapromania.ro

          Adresa: Mihai Voda, nr. 17, Sector 5, București

Scroll To Top