2021/05/10
Ultima ora:
Acasa | Articole | Comunicat Buzau – 11.08.2017

Comunicat Buzau – 11.08.2017

Antet-SNAPNesecret
Nr. 12610/10.08.2017

COMUNICAT

În calitate de vicepreședinte al biroului executiv central Bucuresti al Sindicatului național al agenților de politie va fac cunoscut ca mă disociez de acel comunicat prin care atât d-na ministru Carmen Dan cât și consilierul acesteia pe probleme financiare d-l general în rezerva Stelica Dragulin sunt ridicați în slavi.

Din păcate realitatea în calitate de cadru activ este alta , diametral opusa fata de cele menționate în acel comunicat. Mai precis este ca aceasta d-na “ministru “,după cum stiti, fosta secretara de scoala generala în Teleorman, nu a făcut nimic de când a fost “unsa”, pentru polițiști ci doar pentru consilierii personali și secretarii de stat care s-au pensionat de tineri și a doua zi angajați pe salarii babane fata de polițiștii din strada. Nu a făcut absolut nimic sa îmbunătățească munca polițiștilor prin logistica, fata de subdimensionarea activa a numărului de polițiști, cât și financiar. Ba mai mult a pus umărul la pensionarea rapida o multor polițiști punând astfel în pericol ordinea și siguranță publică. Mă întreb retoric ce v-a recomandat sa ocupați aceasta funcție. ? Îmi place mult filmul BD la munte și la mare fapt ce mă determina mai în glumă mai în serios cine va recomanda sa mai stați în acest minister. ?

Oare nu vedeți ca viața multor polițiști e pusă în pericol zi de zi și nu aveți nici o reacție ? Ba cred ca singura reacție ați avut-o umilind polițiști tăindu-le pensiile, mărindu-le salariile cu 10 la suta contrazicandu-l pe prim ministru care a zis ca ni le mărește cu cinsprezece la suta, ca ați afirmat ca la prima ședință care a fost joi, dar cred ca fiind o femeie ocupata, ați uitat.

În loc sa va afirmați ferm în sprijinul politiei și polițiștilor vad ca va “plimbati” pe banii contribuabililor la înmormântarea colegului, care cred ca ar fi avut șanse sa trăiască dacă ați fi știut cu ce se mănâncă munca de politie. Consider ca aveți o parte din vina ptr toți polițiștii căzuți victime pentru ca nu ați făcut nimic ptr protejarea acestora legislativ, ca nu ați reușit să angajați oameni în politie pe locurile vacante. Ați mers pe premisa las ca merge și așa.

În calitate de om, sau ministru, va întreb ați avut ocazia să mergeți la colegul polițist, care cu ceva vreme în urmă a luat o sticla în cap și de atunci este leguma în pat? Poate din masa media ați aflat ca părinții lui sunt pe cale de a fi evacuați din casa ca au făcut împrumut la bănci sa și tina copilul în viața. Ați făcut ceva în acest sens ?

Din punctul meu de vedere ca polițist de 22 de ani, nu ca lider de sindicat, consider ca sunteți cel mai neperformant ministru și de aceea consider ca cel mai bine sa DEMISIONATI!

Se pare ca de când va aflați la conducerea acestui minister îl confundați cu școală generala.

Totodată îi recomand d-lui general în rezerva Dragulin Stelica sa se angajeze la o firma privata poate face economie firmei în detrimentul angajaților Cum a reușit să facă în detrimentul polițiștilor prin formule paramatematice doar de d-lui înțelese concretizate în fluturașul de salariu.

Mă amuza ca ați spus ca în prima ședință de guvern care a fost joi ca măriți cu 10 la suta salariul polițiștilor. Cred ca ați fost ocupata cu parteneriatul cu ministerul sănătății privind vaccinările. Sper să plecați din minister înainte de a da ca sarcina polițiștilor de proximitate inocularea în rândul cetățenilor a obligativității vaccinării.

Atât eu cât și polițiștii nu mai avem încredere în dvs ,în ceea ce spuneți și faceți fapt pentru care consider ca frânati în dezvoltare acest minister.

DEMISIA!

Spre deosebire de alții din acest sindicat pe care cu cinste, onoare și respect îl reprezint îmi asum ceea ce scriu și fac, nu mă ascund după o perdea numita biroul executiv central, nu am nevoie de funcții grade sau alte avantaje.

Îmi respect colegii și sper ca viitorul ministru sa facă la fel.

Vicepreședinte B.Ex.C S.N.A.P. BUCURESTI
ASP BURLACU MARIAN

Scroll To Top