2019/06/18
Ultima ora:
Acasa | Articole | Comunicat – Alo, Politia Romana!

Comunicat – Alo, Politia Romana!

10.10.2018

C O M U N I C A T

Alo, Poliția Română!

               Ne-am săturat să fim supapa voastră de presiune, să vă apărăm de fiecare dată în fața presei și a autorităților, iar voi să huzuriți cu salarii bune în scaunele voastre, eventual încălzite și ventilate, dar de asumat să nu vă asumați nimic. Voi, cei care acum conduceți poliția și ministerul, sunteți acei copii care ați absolvit Academia după revoluție sau ați nimerit din exterior pentru anume funcții de specialiști, dar profitând de faptul că nu v-a pus nimeni o stavilă să fiți doar specialiști, ați luat și ați deprins repede metehnele comuniștilor, foști comandanți, și mai degrabă ați preluat lucrurile și obiceiurile rele din această ”democrație” sălbatică în care trăim și astăzi.

              Ați făcut scut în jurul ministrului de interne, încât la domnia sa să ajungă doar informațiile pe care voi vreți să le transmiteți, eliminând din context ceea ce nu vă convine și fără a vă asuma absolut nimic.

              Astăzi vă comunicăm că nu sindicatele au puterea de asumare și vă dăm un nou exemplu: doi polițiști, într-o autospecială de serviciu, în timpul misiunii au fost loviți în spate de un conducător auto și desigur că polițistului i s-a îngrădit dreptul de a folosi formularul de constatare amiabilă. S-a constatat că vinovat de producerea accidentului este exclusiv conducătorul autovehicului din spate. Și acum țineți-vă bine! La ceva timp, s-a declanșat procedura de cercetare disciplinară a polițistului privind incidentul, doar pentru a-l hărțui.  Interesându-ne în județul respectiv, toți consideră că polițistul nu ar trebui să fie cercetat, însă cineva din stafful conducerii județului respectiv ne-a comunicat că ordinul este venit de la șeful de control al I.G.P.R.

              Voi credeți că prostiile pe care le mențineți și în care vă adânciți tot mai mult pe zi ce trece vor avea rezultate bune? Noi suntem siguri că, din păcate, din cauza acestei modalități de ”lucru” va mai dura 20-30 de ani până vom avea un serviciu de calitate al poliștilor, o poliție cu adevărat în slujba cetățeanului.

              Domnule inspector general, vă rugăm să dați ordin să nu ne mai întâlnim cu astfel de imbecilități!

BIROUL EXECUTIV CENTRAL!

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top