2020/11/24

Comunicat alegeri BT Timis

Antet-SNAPNesecret
Nr. 10980 / 04.04.2016

In data de 31.03.2016 ora 13.00, a avut loc Adunarea Generala a membrilor Sindicatului National al Agentilor de Politie, din cadrul Biroului Teritorial al I.PJ. Timis.

La aceasta activitate au fost prezenti din partea conducerii Sindicatului National al Agentilor de Politie primvicepresedintele Constantin Mandache si vicepresedinte Adrian Diugu.

Principalul motiv al convocarii membrilor l-a constituit organizarea alegerilor pentru stabilirea conducerii acestui birou teritorial al I.PJ. Timis, functia de presedinte ramasa vacanta in urma retragerii domnului Stan Sever Florentin din aceasta functie, precum si prezentarea principalelor probleme pe care le intampina politistii din judetul Timis.

Dupa desfasurarea procedurii de votare a fost ales presedinte al Biroului Teritorial I.PJ. Timis domnul DANCIU CRISTIAN.

La finalul intalnirii au fost dezbatute impreuna cu reprezentantii Biroului Executiv Central, problemele politistilor referitoare la respectarea prevederilor Acordului incheiat intre organizatiile sindicale si Ministerul Afacerilor Interne, programul de lucru, orele suplimentare, lipsa combustibiului, decontarea cheltuielilor de transport, decontarea cheltuielilor cu chiria, elaborarea unui act administrativ privind salarizarea politistilor, echivalarea functiilor la acelasi nivel pentru toti agentii care desfasoara aceeasi activitate, etc.

Cu aceasta ocazie ii uram succes noului presedinte al Biroului Teritorial I.PJ. Timis si il asiguram pe el cat si toata echipa de conducere a B.T. de tot sprijinul B.Ex.C. al S.N.A.P.

Pe timpul desfasurarii activitatii sindicale delgatia noastra a mai avut intalnire cu conducerea I.PJ. Timis si cu presedintele Biroului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara domnul George Tabacu inclusiv cu conducerea I.T.P.F. Timisoara.

Biroul Executiv Central “Uniti vom fi puternici”