2019/10/18
Ultima ora:
Acasa | Articole | Comunicat Activitati sindicale la Giurgiu

Comunicat Activitati sindicale la Giurgiu

25.04.2019

C O M U N I C A T

Activități sindicale la Giurgiu

                     Reprezentanți din cadrul Biroului Executiv Central ai Sindicatului Național al Agenților de Poliție, s-au deplasat în județul Giurgiu unde au discutat cu membrii de sindicat, care își desfășoară activitatea profesională în acest județ.

                     La data de 23 aprilie 2019, delegația B.Ex.C. împreună cu cei din conducerea Biroului Teritorial Giurgiu, au avut întâlniri cu angajatorul, respectiv la Poliția Municipiului Giurgiu și Inspectoratul de Poliție al Județului Giurgiu.

                     Au fost abordate subiecte care vizează drepturile și activitatea polițiștilor, dintre care amintim, programul de lucru, salarizarea, orele suplimentare, dotarea, etc.

                     Atât cei din conducerea inspectoratului cât și cei ai poliției municipale, au fost deschiși la un dialog cu organizația noastră, fiind receptivi la problemele prezentate, iar împreună cu aceștia am identificat soluții de rezolvare .

                     În concluzie, la Giurgiu există o colaborare bună cu cei din conducerea profesională, majoritatea problemelor s-au rezolvat pe calea dialogului și sperăm ca pe viitor lucrurile să funcționeze cât mai bine în beneficiul polițiștilor.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

”Uniți vom fi puternici!”

Scroll To Top